Logopedist

Over het Daan Theeuwes Centrum

Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden is een gespecialiseerde kliniek voor medisch specialistische revalidatie. We richten ons op jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 35 jaar, met ernstig Niet Aangeboren (traumatisch) Hersenletsel.
In zowel klinische als poliklinische setting behandelen wij intensief, gericht op functieherstel en in een verrijkte, prikkelrijke omgeving. Zowel de revalidant als diens systeem worden betrokken bij de behandeling die tot doel heeft zelfstandigheid en participatie te optimaliseren.
Enkele kernwoorden die bij ons passen zijn: aandacht, respect, vertrouwen, compassie, hoop, integriteit, competentie, innovatie en humor.


Functieomschrijving:

In deze functie worden jongeren en jongvolwassenen met neurologische taal-, spraak- en/of slikproblemen (waaronder afasie, dysartrie, dysfagie, spraakapraxie en cognitieve communicatieproblemen) behandeld.

Wij zijn op zoek naar een logopedist die de handen uit de mouwen wil steken, die motiveert, betrokkenheid toont en in staat is snel te schakelen binnen onze dynamische werkomgeving. Daarnaast hechten wij grote waarde aan samenwerking zowel binnen de discipline als daarbuiten (multi- en interdisciplinair werken). De ideale logopedist sluit goed aan bij de belevingswereld van jongeren, heeft minimaal 5 jaar ervaring met revalideren van (jonge) mensen met hersenletsel (NAH), is een teamspeler en wil graag alle bereikte resultaten meten en vastleggen. Daarnaast toont de logopedist zich proactief door kansen en mogelijkheden te signaleren en ideeën en initiatieven voor te stellen.


Wij vragen:

  • naast een HBO diploma Logopedie, aantoonbare affiniteit met de doelgroep;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een neurologische setting is een vereiste;
  • iemand die in staat is feedback te geven en te ontvangen;
  • iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • een uitdagende functie waarin je vrijheid van handelen hebt en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden;
  • een jonge en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO-ziekenhuizen;
  • soort dienstverband: jaarcontract
  • aantal uren: 28 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Aanwezigheid op de woensdag is een vereiste.


Solliciteren?

Wij zien je motivatiebrief en CV graag voor 6 februari 2023 tegemoet via sollicitatie@daantheeuwescentrum.nl, t.a.v. Femke van Dam, Teammanager.
Sollicitatiegesprekken worden gepland op donderdag 16 en vrijdag 17 februari 2023.

Een CV-check en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.