Vacature Neuropsycholoog

Vacature Neuropsycholoog

Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden is een gespecialiseerde kliniek voor medisch specialistische revalidatie. We richten ons op jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 35 jaar, met ernstig (traumatisch) hersenletsel.
In zowel klinische als poliklinische setting behandelen wij intensief, gericht op functieherstel en in een verrijkte omgeving. Zowel de revalidant als zijn systeem worden betrokken bij de behandeling die tot doel heeft zelfstandigheid en participatie te optimaliseren.
Enkele kernwoorden die bij ons passen zijn: aandacht, respect, vertrouwen, compassie, hoop, integriteit, competentie, innovatie en humor.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Neuropsycholoog die als Cognitief therapeut de handen uit de mouwen wil steken, die motiveert, betrokkenheid toont en in staat is snel te schakelen en interdisciplinair te werken.
De psycholoog die wij zoeken heeft affiniteit en ervaring met het geven van cognitieve therapie. Jij kunt op basis van eigen neuropsychologische diagnostiek behandelplannen ontwerpen en uitvoeren. Je monitort de voortgang van de behandeling en stelt zo nodig het behandelplan bij, altijd afgestemd op de behoefte van de individuele revalidant.
Een belangrijk onderdeel van de behandeling is het (her)ontwikkelen van cognitieve vermogens. Dit is om uiteindelijk te komen tot maximale participatie met een optimale kwaliteit van leven.
Je werkt in een multidisciplinair team met o.a. GZ- en neuropsychologen, logopedisten, ergotherapeuten en fysiotherapeuten, waarbij aan het samenwerken veel belang wordt gehecht.
Wij nodigen ook net of bijna afgestudeerden uit om te solliciteren, mits voldoende stage-ervaring.

Wij vragen

  • Diploma als neuropsycholoog
  • Basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD)
  • Ervaring en affiniteit met het geven van cognitieve revalidatiebehandeling van (jonge) mensen met NAH
  • Iemand die in staat is feedback te geven en te ontvangen
  • Iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken

Wat mag jij van ons verwachten?

  • een uitdagende functie waarin je vrijheid van handelen hebt en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden;
  • een jonge en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO-ziekenhuizen;
  • soort dienstverband: oproepovereenkomst

Solliciteren? Wij zien je motivatiebrief en CV graag voor 28 mei 2021 tegemoet via sollicitatie@daantheeuwescentrum.nl, t.a.v. Loes Heijman, Teammanager.
Een CV-check en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wie is Daan