Vacature ANIOS

Vacature ANIOS

Over het Daan Theeuwes Centrum

Het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie in Woerden is een gespecialiseerde kliniek voor medisch specialistische revalidatie. We richten ons op jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 35 jaar, met ernstig niet-aangeboren hersenletsel. Het Daan Theeuwes Centrum is een focuskliniek die zich inzet om jong volwassenen met ernstig niet-aangeboren hersenletsel, door middel van specialistische, intensieve, op functieherstel gerichte en interdisciplinaire behandeling te motiveren, te inspireren en te helpen richting een nieuwe zelfstandige toekomst in de maatschappij.

Onze kernwaarden zijn: samen, aanspreekbaarheid, grensverleggend, positiviteit, passie en ontwikkeling.

Functieomschrijving:

Gezocht wordt naar een ANIOS die een actieve bijdrage wil leveren aan de ambities van het Daan Theeuwes Centrum en een verschil wil maken voor de revalidanten. Je vindt het een uitdaging om revalidanten te helpen maximale zelfstandigheid te bereiken. Daarin staan kwaliteit van leven en maatschappelijke participatie centraal. Als ANIOS draag je onder supervisie van de revalidatiearts zorg voor de inhoud en kwaliteit van de totale behandeling van de revalidant. Je staat in nauw contact met verpleegkundige en paramedische behandelaars. Je hebt een grote rol in de basis medische zorg van de revalidanten en bent hiervoor het eerste aanspreekpunt. Je voert de visite uit met de verpleging, neemt nieuwe revalidanten op, bent aanwezig bij de MDO’s en nabesprekingen en draagt zorg voor de verslaglegging omtrent revalidanten. Je bent een afgestudeerd, BIG geregistreerde arts met affiniteit voor de revalidatiegeneeskunde. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband functioneer je goed. Tevens ben je communicatief vaardig in gesprek met familie en revalidanten.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • een uitdagende functie waarin je vrijheid van handelen hebt binnen de gestelde kaders en de ruimte krijgt om jouw professionaliteit te laten gelden;
  • een jonge en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO ziekenhuizen;
  • soort dienstverband: start contract voor bepaalde tijd; januari – oktober, mogelijkheid voor verlenging is op dit moment nog niet bekend;
  • aantal uren: 24 - 32 uur per week.

Solliciteren?

Wij zien je motivatiebrief en CV graag voor 6 november 2021 tegemoet via sollicitatie@daantheeuwescentrum.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andries van Iperen, Revalidatiearts of Mendy Welsink, ANIOS Daan Theeuwes Centrum via 088 – 8911000.
Een CV-check en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wie is Daan