We hanteren in principe dezelfde opnamevoorwaarden die ook andere Nederlandse revalidatiecentra gebruiken. Zo moet je voor opname voldoende bewust zijn om het programma te begrijpen en te volgen. Ook starten we met revalidanten die medisch stabiel zijn. Een uitvoerig intakeproces door revalidatiearts en een of meerdere therapeuten is dan ook altijd de eerste stap naar opname.

We geven tijdens de intensieve revalidatie veel aandacht aan motivatie van en de verwerking door de revalidant maar ook zijn/haar familie, partner en vrienden. Dit is een onlosmakelijk onderdeel van onze programma’s.

Place holder

Door het (vaste) team van artsen en gespecialiseerde therapeuten worden heldere behandelplannen opgesteld met meetbare – en realistische – doelen. Deze plannen worden regelmatig gecontroleerd op basis van behaalde resultaten en over de fases heen bijgestuurd.

Wij geloven heel erg in een totaalaanpak, waarbij ook de familie en omgeving van de revalidant een belangrijk onderdeel vormt van het succes van de langdurige revalidatie. Hiervoor hebben we aparte programma’s die gericht zijn op o.a. verwerking, training en motivatie naar maximale zelfstandigheid.

Voor opname – zowel klinisch als poliklinisch – is een verwijzing nodig van ziekenhuis, ander revalidatiecentrum of arts.

De medisch specialistische revalidatie in het Daan Theeuwes Centrum wordt – zowel klinisch als poliklinisch – vergoed uit de basisverzekering.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden, stuur dan het contactformulier in.

Blijf op de hoogte!

Gebruik de internationale notatie