Steun het Daan Theeuwes Centrum

Het Daan Theeuwes Centrum heeft ambities en hier is veel inzet, geld en tijd voor nodig om dit waar te maken! De therapie voor revalidanten in het Daan Theeuwes Centrum wordt betaald door zorgverzekeraars. Toch zijn er bepaalde zaken die wij ook graag willen doen en voor ons tot onderdeel van het herstel behoren die niet worden vergoed. En daarbij hebben wij uw hulp nodig! U kunt hierbij denken aan bijdragen voor organiseren van uitstapjes voor revalidanten en de aankoop van kostbare oefenapparaten.

Wilt u ons steunen? U kunt het contactformulier invullen, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u om een afspraak te maken. Of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 - 89 11 000.

Enthousiaste vrijwilligers

Het Daan Theeuwes Centrum beschikt over een groot team enthousiaste vrijwilligers waar wij dankbaar voor zijn! Wij kunnen uw hulp goed gebruiken voor algemene, patiënt- en familie-ondersteunende taken. Bent u geïnteresseerd? Of wilt u een dag meelopen om te kijken hoe een dag(deel) van een vrijwilliger eruitziet? Vul dan vandaag nog het contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u om een afspraak te maken.