Zo steunt het Daan Theeuwes Fonds bijvoorbeeld onderzoek in (of met) het centrum, draagt bij in de ontwikkeling van familieprogramma’s, de inrichting van familieruimten, speciale activiteiten voor patiënten en hun naasten etc.

Actuele concrete projecten die uw steun hard nodig hebben zijn:

  • Verbouwing en inrichting van de familiekamers op de 4e verdieping (incl. tv’s, computers etc.).
  • Onderzoek naar herstelmogelijkheden van jongeren die 2 tot 5 jaar geleden ernstig hersenletsel hebben opgelopen en mogelijk onnodig in de chronische zorg terecht zijn gekomen. Dit inclusief de resultaatmeting van een behandelprogramma dat speciaal op hen is afgestemd.
  • Ontwikkeling familieprogramma’s m.b.t. verwerking, begeleiding en training van ouders, broers, zussen en vrienden.
  • Onderzoek naar onder- en overbehandeling om maximaal revalidatieresultaat te behalen.
  • Onderhoud van de kennisbank tbi-knowledge-base.org.

Deze projecten verdienen uw steun omdat u hiermee veel jongeren met hersenletsel weer een toekomst kunt geven in plaats van louter een verleden. Alle onderzoeken worden uitgevoerd in academische samenwerking met AMC/VUmc.

Voor meer informatie over schenkingen en sponsormogelijkheden kunt u mailen aan info@daantheeuwesfonds.nl.

Wilt u ons steunen? Kijk dan op www.daantheeuwesfonds.nl. De stichting is een erkend ANBI fonds, waardoor giften ook fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Het banknummer is: NL22 KNAB 0280.628.269. Meer informatie vindt u op de site.

Daarnaast zoeken wij natuurlijk ook vrijwilligers die mee willen helpen in het Daan Theeuwes Centrum voor algemene-, patiënt- en familie-ondersteunende taken. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in.

logo DTF